Relleu a la banqueta i final positiu

Albert Pascual | TORTOSA

22/02/2016

Debut a la banqueta roig-i-blanca de David Escandell “Cuquet” i Jordi Vallès després de la destitució de Dani Sereno com a entrenador del Tortosa.

El Roda de Barà, va plantar cara als tortosins amb un joc molt vertical. La primera meitat acabava amb empat a un gol. Asín avançava als locals al minut 32 en una errada del porter del Roda. Just abans del temps de descans empatava Ruiz per a l’equip visitant.

A la represa, el Tortosa mirava de capgirar el partit amb més cor que cap. En una acció sortosa per al conjunt roig-i-blanc, Arnau marcava el definitiu 2 a 1.