Punxen Jesús i Maria i Rapitenca

A.P. | TERRES DE L'EBRE

28/11/2016

Balaguer 6 - 1 Jesús i Maria
El Jesús i Maria era el rival propici per a un Balaguer que volia recuperar el primer lloc i es va emportar 6 gols. Dos doblets, un d'Adrián i un altre de Putxi, van posar el 4-0 al marcador abans d'arribar a la mitja part. Al tornar del descans, Galcerán al 48 i Marc al 74 van completar una jornada que enfonsa una mica més a l'equip ebrenc que només va poder marcador el gol de l'honor al 68, un gol que transformava Jesús Josep Ferreres.

Viladecans 2 - 0 Rapitenca
Tampoc tindria sort la Rapitenca que sembla instal·lada en una espiral negativa de resultats. Aquest cap de setmana també jugava lluny de casa, a Viladecans, i perdia per 2 a 0 sota una intensa pluja. Amb aquesta derrota ja són quatre jornades sense guanyar on només s'ha aconseguit un punt de dotze possibles. Els gols de l'equip barceloní els van fer quasi seguits a la segona part David Rosa al 61 i Mario Cantí al 66.