TORTOSA

Punt final al disputat tercer torneig APS 2019


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | TORTOSA

02/04/2019

Les set pistes de pàdel del Club de Tennis Tortosa van acollir des del passat dilluns 25 de març fins al dissabte 30 el tercer torneig Audi Pàdel Series 2019. Un total de 50 parelles provinents de diversos punts de les Terres de l'Ebre i el Baix Maestrat van fer possible aquesta nova edició d'un dels tornejos més importants de l'any del nostre territori.

L'organització va dividir als participants en 5 categories: primera, segona i tercera masculina, i primera i segona femenina. Els jugadors i jugadores van mostrar un alt nivell competitiu i van fer gaudir als espectadors d'un bon espectacle esportiu. De fet, algunes de les partides més disputades van arribar a durar més de dues hores.

Al llarg de tota la setmana hi va haver una gran afluència de públic però va ser dissabte, dia que es va donar el tret de sortida a les semifinals i finals del torneig, quan les instal·lacions es van omplir de gom a gom. Participants, acompanyants, assistents, membres del club i amants del pàdel no es van voler perdre les partides.

Pel que fa a guanyadors, van ser Joel Climent i Carlos Bells els vencedors en la 1a categoria masculina per 6/0 i 7/6. Referent a la categoria femenina, les germanes Lídia i Laia Mestre es van imposar a les seves rivals i es van fer amb el primer lloc per 6/2 i 6/2.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>