AMPOSTA

Punt final al 2n Torneig Audi Pàdel Series 2019


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | AMPOSTA

12/03/2019

Aquest cap de setmana les instal·lacions de l'I Am Pàdel d'Amposta es van omplir de públic i bon ambient per seguir les partides finals del 2n Torneig Audi Pàdel Series 2019. Un total de 70 parelles de diverses categories van competir durant tota la setmana per poder classificar-se a la gran final per disputar-se els diversos premis.

Les semifinals van ser dissabte, on ja desenes d'espectadors van socialitzar en un ambient de germanor i van poder gaudir d'un pàdel d'alt nivell. Va ser el diumenge a les 10 del matí quan es va donar el tret de sortida a la gran final.

La parella formada per Joel Climent i Carlos Belles va proclamar-se guanyadora en la 1a categoria masculina. Pel que fa a la 1a categoria femenina, la victòria se la van endur Anna Viñes i Joana Gil.

En 2a categoria masculina Juanjo Guardiola i Adrià Vilafranca van quedar en primera posició. I en 2a femenina les guanyadores van ser Erika Edo i Marta Vila.

El punt final d'aquesta edició de l'Audi Pàdel Series es va donar amb l'habitual entrega de premis i el ja tradicional sorteig de dos dies i una nit al Tancat de Codorniu, que aquest any se'l va endur Amor Audí, finalista de la 2a categoria femenina.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>