Primera victòria de la temporada

Albert Pascual | JESÚS I MARIA

24/10/2016

Jesús i Maria 2 - 0 Suburense
Per fi bones notícies per al Jesús i Maria que aquest cap de setmana aconseguia la primera victòria enfront d'un equip que ocupa la meitat de la taula classificatòria, el Suburense.

L'equip local amb nombrosos jugadors del filial va saber situar-se en el partit i controlant el baló va aconseguir ocasions clares de gol ja des de la primera meitat. Durant els primers 40 minuts l'atac local el va liderar Ferreres fins al moment de la lesió que va haver de ser substituït per Aleix Franch, jugador que finalment seria decisiu per a la primera victòria blanc i roja.

El primer gol el marcaria aquest jugador del filial al minut 44' i a la segona part, gràcies a un contracop ben portat del Jesús i Maria, batria sense donar opció a la defensa suburense a evitar el 2 a 0.

Un efectiu porter debutant, Marc Masdeu i la bona defensa local evitarien les ganes de remuntar que tenia l'equip de Sitges.

Primera victòria de la temporada per al Jesús i Maria i empenta de cara a la pròxima jornada on s'enfronten a un rival directe que els acompanya al fons de la classificació, l'Alpicat.

Almacelles 3 - 0 Rapitenca
No va tenir tanta sort la Rapitenca que es va veure superada per l'Almacelles, equip que va ser molt superior als del Montsià.

Durant la primera meitat va poder veure's un partit disputat amb ocasions per a tots dos equips, però cap amb l'encert de cara a porteria.

Ja a la segona meitat van arribar els gols de l'Almacelles. El primer el faria Joel Chiné de cap al 55', i poc després ampliaria Juclà.

El tercer gol de l'equip lleidatà arribaria al 69' en una centrada per la banda esquerra que aprofitaria Òscar Canadell per certificar la derrota d'una rapitenca incapaç de generar perill.