TORTOSA

Primera jornada del Campionat Comarcal de Patinatge Artísitic al Baix Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

20/03/2018

El Baix Ebre va acollir aquest cap de setmana la primera jornada del Campionat Comarcal de Patinatge Artísitics dels Jocs Esportius Escolars.

Prop dos-cents patinadors i patinadores, més de deu hores de competició, uns mil espectadors i l'estrena d'una nova graderia supletòria al pavelló de Remolins a Tortosa van ser alguns dels elements a destacar en aquesta primera jornada del campionat comarcal de patinatge artístic.

Els dos nivells de competició i totes les categories van tenir cabuda en una competició organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport del Club Patí Dertusa, un dels cinc clubs participants conjuntament amb el Club Patí Jesús, Club Patí Perelló, Club Patí Deltebre, Club Patí Ametlla de Mar i Club Patí l'Aldea.

El lliurament de premis va estar presidit per l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, Cinta Espuny, representant territorial de l'Esport de la Generalitat a les Terres de l'Ebre i Lidia Saura, membre de la comissió directiva del Consell Esportiu del Baix Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>