TORTOSA

Primera derrota de la pretemporada per al Cantaires

Albert Pascual | TORTOSA

20/09/2016

Tercer partit de pretemporada del Bàsquet Cantaires marcat per la paritat constant en el marcador, i que va acabar a favor del conjunt castellonenc.

El primer quart va acabar igualat a 12 punts per a cada equip, però el Cantaires va obrir una escletxa durant el segon participar amb 27/22 a favor. La igualtat tornaria durant el tercer quart amb 21 iguals.

Els Amics de Castelló demostraven joventut i frescor en un equip que jugava amb intensitat, ritme i encert en el tir exterior.

El darrer quart va decidir el partit on va passar factura la falta de control de la pilota que feia desaparèixer la renda de 10 punts que guardava el Cantaires. La victòria per 27/33 al darrer parcial per al Castelló va suposar el triomf final per 84 a 88 en un partit on van demostrar que venien a guanyar.

El partit va servir per a presentar al nou base del Cantaires, el macedoni Ervi Cogo.

Mentrestant, els tortosins continuen la preparació per a l'inici de la Copa Catalunya. El pròxim partit serà contra el Salou i encara jugaran un altre partit a Vinaròs abans de l'inici de la temporada regular el 2 d'octubre contra el Santa Eulàlia.