AMPOSTA

Partit decisiu en quarta catalana

Natàlia Barraguer | AMPOSTA

18/03/2019

Ahir es va disputar un partit decisiu entre l'Amposta B i l'Arnes, ja que aquest cap de setmana s'ha viscut l'última jornada del grup 20 de la quarta catalana. Les tres primeres posicions estaven clarament decidides i només faltava saber si l'Arnes, que visitava al filial de l'Amposta, o el Ginestar, que rebia al Tivenys eren capaços de guanyar i classificar-se pel play-off d'ascens a tercera catalana.

El partit entre l'Amposta B i l'Arnes va començar amb els visitants molt endollats i amb moltes ganes d'aconseguir la victòria. Aquests van tenir premi molt aviat, ja que només s'havien jugat 3 minuts quan Oscar Gómez feia pujar el 0-1 al marcador. Tot i aquest cop dur només començar el partit, els ampostins, que jugaven sense pressió al ja estar classificats per al play off d'ascens, van fer gala del seu estil eficaç. Fruit d'aquest bon joc els locals van ser capaços de capgirar el marcador en només 5 minuts amb els gols d'Òscar Masdeu, al minut 18, i de Ferran Lluís, al 23.

Tot i el control del joc de l'Amposta, al minut 32 va tenir lloc el desafortunat gol en pròpia porteria del jugador ampostí Ivan Garcia, posant l'empat a dos en el marcador. L'empat va esperonar als visitants i només sis minuts més tard, al 38, es van avançar en el marcador per mitjà del seu golejador l'Albert Gordo, que amb aquest gol sumava el seu quinzè en la competició.

Amb el 2-3 es va arribar al final de la primera meitat, resultat que no es mouria durant tota la segona part. Tot i que els dos equips van crear ocasions de perill, cap va ser capaç de superar la defensa rival.

Amb aquest resultat l'Amposta finalitza la competició com a tercer classificat amb 43 punts i l'Arnes quart amb 42.