ALCANAR

Orgull i molts gols

Albert Pascual / Martí Garcia | ALCANAR

16/02/2016

Partit vistós entre els dos equips, Alcanar i La Cava, que es preocupaven més d’atacar que de defensar. L’Alcanar va començar marcant el primer gol al minut 5’ amb un gol del pichichi Adrià Vallsells després d’una bona passada d’Iván Díaz.

L’equip local seguia atacant però en una jugada de banda, La Cava, amb una centrada al cor de l’àrea de l’Alcanar acabava rematant Ferran Roig per empatar el partit a 1 gol al minut 22’.

Poc després, el mateix Ferran era expulsat amb roja directa en una decisió molt rigorosa del col·legiat. La inferioritat numèrica dels caveros no va significar claudicar, al contrari, l’equip va seguir atacant i jugant bé, però els locals es mostraven més efectius en el joc i Adrià i Iván van posar el 3 a 1 en l’electrònic abans d’acabar el primer temps.

A la represa, un matiner gol de Soufiane Barakat al minut 47’ semblava que sentenciaria el partit a favor dels canareus, i més encara quan una altra expulsió, també molt rigorosa, deixava amb nou jugadors a la Cava.

L’orgull Cavero és superior i amb tot en contra van ser capaços encara de marcar dos gols de Dani Fatsini a tocant del xiulit final retallant distàncies i posant el 4 a 3 final en el marcador.