CAMPREDÓ

Marzà i Curto guanyen el 5è Triatló de Campredó

Maria Acosta | CAMPREDÓ

22/07/2015

El triatló cros de Campredó va ser un dels actes més multitudinaris de les festes majors del municipi una vegada més, i és que aquest passat cap de setmana la prova arribava a la cinquena edició. Aquesta cursa popular estava dividida en dues categories, la d’adults i la infantil. Així els participants van poder recórrer diferents distàncies en tres modalitats: natació, BTT i running. Així ho explicava un dels organitzadors del triatló, Abel Curto.

En total hi van participar prop d’un centenar de persones, no només de les Terres de l’Ebre sinó també de Benicarló, Vinaròs o Barcelona. A la categoria absolut masculina, Pau Marzà va endur-se la primera plaça amb un crono de 55 minuts i 48 segons. Darrera seu va creuar la meta Juric Giménez, amb un temps d’1 hora 2 minuts i 47 segons, i Antonio Gil, després d’1 hora 3 minuts i 20 segons.

Pel que fa a la modalitat femenina, Arian Curto va classificar-se en primera posició després d’1 hora 14 minuts i 38 segons. L’encarregada de situar-se al segon esglaó del podi va ser Arantxa Salvadó amb un crono d’1 hora 21 minuts i 16 segons. I Diana Garcia va ser la tercera classificada amb un temps d’1 hora 27 minuts i 2 segons.

Pel que fa al triatló cros per als més petits, les categories que es van disputar van ser infantil, aleví i prebenjamí-patufet. D’aquesta manera, cal destacar la primera posició de Cristian Andreu i Clàudia Matamoros en infantil masculí i femení, respectivament.