AMPOSTA

Marques rècord als 10.000 d’Amposta

Albert Pascual | AMPOSTA

19/02/2019

Mai uns 10.000 d'Amposta s'havien disputat en un diumenge marcat pel temps primaveral i un sol que convidava a córrer els 10K, i enguany com a novetat els 5.000, una cursa més curta que convida a sumar més corredors i especialment corredores a la moda del running tal com ens han explicat des de l'organització del Montbike d'Amposta.

Amb els 10.000 i 5K s'ha donat el tret de sortida al calendari del Running Series de les Terres de l'Ebre. Onze curses urbanes que fins a finals d'octubre faran moure a molts corredors del territori.

En esta primera cursa de l'any el més ràpid va ser l'independent Yassine Ouhdadi, amb un temps de 31 minuts. El van acompanyar al podi Àlex Méndez, del club Arroyomolinos, a 13 segons de distància, i Agus Juan Camps del CEU SudActiu, amb 00:33:06.

Entre les dones, la guanyadora va ser l'ampostina del Club BTT Montbike, Sílvia Márquez, amb 00:42:22, seguida per Helena Drago, del AE Cara Nord, amb 00:42:27 i, Tere Also del Trail Roquetes en tercera posició amb 00:42:30.

Pel que fa a la prova dels 5.000, els més ràpids van ser Aitor Tomàs i Susana Castells.