AMETLLA DE MAR

Marnaton celebra amb èxit la nova Swimrun Ametlla de Mar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | AMETLLA DE MAR

28/05/2019

Un total de 110 participants es van reunir el passat dissabte a la primera edició de la SwimRun Ametlla de Mar, una competició que combina la natació i la cursa a peu. Segons membres de l'organització, el swimrun és encara una modalitat esportiva emergent.

Els corredors van poder gaudir de paratges idíl·lics ubicats entre l’Ampolla i l’Ametlla en la cursa de llarga distància de 18 km. En canvi, l’sprint de 8 km es va limitar a la franja calera.

En distancia llarga, Álvaro Rancé i Cisco Juárez van pujar a dalt de tot del podi en la categoria per parelles completant el recorregut en 02.00.20. En la categoria individual el més ràpid va ser Joan Bernat amb 02.05.39. En la distància sprint la parella formada Brenda i Alan Teixidó va ser la més rapida acabant en 00.53.17, mentre que el primer lloc individual va ser per a Manel Monteys amb un temps de 00.51.13.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>