ROQUETES

Mal resultat del CV Roquetes en el primer partit de la fase d’ascens


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ROQUETES

05/02/2019

Bona assistència al pavelló de Roquetes per veure jugar a tots els equips del Club de Volei local. El partit més esperat, el dels sènior, en la primera jornada de la fase d’ascens a Primera Nacional.

Malgrat la pista a favor, l'equip sènior masculí va patir una dura derrota contra el CV Monjos. Tot i tenir un avantatge favorable de dos sets a zero, els roquetencs es van deixar remuntar i van acabar caient al tie-break per un ajustat 16-18. Un partit on els nois entrenats per Benjamín Cuevas van anar de més a menys, mostrant bons moments de joc, que d'haver-los mantingut, hagueren pogut arreplegar alguna cosa més que un únic punt. Al final no va poder ser i el primer equip del Club Volei Roquetes va perdre.

Pel que fa al planter els xics del juvenil van guanyar per un contundent 3-0 al CV Cunit. El primer set va ser molt igualat, on el treball defensiu va donar el seu fruit. La bona organització de l'equip i uns correctes ajustaments tàctics en atac van ser positius per al desenllaç del partit.

També van guanyar les xiquetes de l'Infantil per 3-0 contra el CV Gavà Groc. Les roqueteres van fer valer la seua superioritat en el joc, i es van imposar amb comoditat al seu rival. Una victòria important per reforçar la moral d'este jove equip i premiar el seu treball i esforç setmanal.

La creu va ser per al Juvenil i el Cadet femení. Els dos equips van perdre contra el CV Barberà. Les Juvenils van caure per 0-3 en el primer partit de la fase d'ascens. Per la seua banda, les Cadet van perdre per 1-3. Tot i plantar cara durant els primers compassos de partit, la falta d'efectius i la incorporació de xiques que fa poc han començat a jugar al vòlei van acabar per decantar el partit a favor de les barcelonines.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>