ROQUETES

Jornada molt variada per al volei Roquetes

A.P. / Volei Roquetes | ROQUETES

02/03/2016

L'equip sènior masculí, va rebre a la Vall d'Hebron. Partit molt assequible per als locals que es van imposar per 3-0 amb parcials (25-18, 25-23 i 25-17). Per altra banda, l'equip femení va rebre al Carles Vallbona. Aquestes van començar molt igualades, però la falta de regularitat d'aquestes va fer que no poguessin aconseguir sumar cap set perdent així per 0-3 amb parcials (25-27, 10-25 i 17-25).

El juvenil i cadet masculí, van rebre al C.V. Arenys. El partit del juvenil va ser del tot intens, però l'equip roquetenc, va saber jugar amb cap i la gran eficàcia del seu atac, va ser que guanyessin el partit per 3-1 amb parcials (21-25, 25-23, 25-20 i 25-19). A diferència de l'equip cadet, que la gran superioritat de l'equip visitant no va deixar sumar cap set als roquetencs, perdent per 0-3 amb parcials (10-25, 15-25 i 14-25).

Per altra banda, les juvenils i cadets femenines, van desplaçar-se al camp del Gavà. L'equip juvenil va guanyar per un contundent 0-3 amb parcials (18-25, 9-25 i 23-25) i les cadets van perdre per 3-0 amb parcials (25-23, 25-19 i 25-22). Aquesta pròxima jornada, tots els equips juguen fora menys les juvenils i cadets femenines.