LA SÉNIA

Jonatan Cuesta guanya la VIII Marató de la Fageda


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | LA SÉNIA

07/04/2018

Encara era de nit fosc quan els corredors de la VIII Marató de la Fageda de la Sénia començaven la cursa. Per davant tenien gairebé 44 quilòmetres per recórrer amb desnivells positius de més de 2.000 metres. La prova, puntuable per a l'11è Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre, travessa paratges espectaculars que combina amb la duresa del circuit en alguns trams.

Jonatan Cuesta del Borges Trail ha estat el campió de la cursa en absolut masculí amb un temps de 04:03:52. Cuesta ens ha explicat les sensacions que ha tingut durant la cursa i com la familiaritat del circuit l'ha ajudat a fer-ho tot més fàcil.

La guanyadora en absolut femení ha estat Delphine Coudurier amb 05:42:52. El temps, tot i l'amenaça de pluja, s'ha mantingut i de fet molts esportistes han assegurat que les condicions per a la cursa eren ideals.

Des de l'Ajuntament de La Sénia han mostrat tot el seu suport a l'organització de la cursa i els han animat a seguir potenciant el turisme esportiu.

La Marató de la Fageda també ha comptat amb una cursa junior i una altra cadet i la pujada a Pallerols. Enguany a més han incorporat la Trail amb un recorregut de més de 54 quilòmetres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>