TERRES DE L'EBRE

Jesús i Maria i Rapitenca fallen en els seus desplaçaments

Albert Pascual | TERRES DE L'EBRE

22/03/2016

Santboià 2 - 0 Jesús i Maria Clara derrota del Jesús i Maria al camp del Santboià, rival directe en la lluita per les posicions de privilegi. Tot i dominar la primera meitat i disposar de clares accions de perill com la de Taranilla al pal al minut 7', a la primera acció del Santboià, Pedro marca l'1 a 0 després d'un centre de Buba. Tot i els canvis per donar major projecció ofensiva a l'equip del Jesús i Maria, això no va impedir que al minut 70' Josele marcara de cap el 2 a 0. Finalment res va poder fer-se per evitar el definitiu 3 a 0 que González va marqués al minut 90' de partit.

Lleida B 1 - 0 Rapitenca També va perdre, aquesta vegada per la mínima la Rapitenca, que jugava al camp del Lleida B. El filial dels del Segrià va dominar el partit de principi a fi però el gol no va arribar fins a les acaballes de l'encontre. Un partit marcat pel joc ràpid, ja que va estar plovent durant bona part dels 90 minuts.