JESÚS

Jeremy Alcoba sisè a Le Mans

Albert Pascual | JESÚS

10/05/2016

Le Mans va acollir aquest cap de setmana el mundial de Moto GP i també la segona prova del Campionat del Món Junior de Moto 3. El pilot jesusenc Jeremy Alcoba va acabar en sisena posició amb la seva Honda del Junior Team Estrella Galicia en completar el circuit de 17 voltes i 71 kilòmetres en un temps de 29:55 en una cursa que va guanyar l'italià Lorenzo Dalla Porta que va entrar un segon abans que Kaito Toba.

El jove pilot ebrenc, després de quedar tercer a la primera cursa, i cinquè classificat a la segona cursa del circuit de la Comunitat Valenciana ocupa la quarta posició a la classificació general amb un total de 37 punts. Un mundial que lidera Marcos Ramírez del Leopard Junior Stratos amb la seva KTM.

El calendari mundialista seguirà el pròxim 29 de maig al circuit Motorland Aragó d'Alcanyís amb la quarta prova del campionat de Moto 3 junior.