AMPOSTA

Jaume Querol guanya l’Open Ciutat d’Amposta

Maria Acosta | AMPOSTA

12/08/2015

El jugador del Club de Tennis Taula Tortosa, Jaume Querol, es va proclamar campió de l’Open Ciutat d’Amposta el passat cap de setmana. El tortosí va haver d’enfrontar-se a la final amb el jugador del Club de Tennis Gimnàstic, i 12 vegades campió de Tarragona, Josep Pajuelo. Finalment, l’ebrenc va fer front al de Cambrils amb un marcador de 3 a 1.

El president del Club de Tennis Taula Amposta, Vicent Ubeda, va explicar a Canal 21 Ebre el sistema de joc, al qual van haver de fer front els 32 jugadors de l’Open Ciutat d’Amposta.

Querol va guanyar per primera vegada aquestacampionat, acabant així una temporada excel·lent, després d’adjudicar-se el Campionat de Catalunya de veterans. A l’Open Ciutat d’Amposta, Querol també va haver de superar a Josep Antón, el jugador del Sant Cugat i vencedor de les dues últimes edicions de l’Open. Cal recordar també la participació d’Albert Masip, el jugador del CN Tàrraco i campió de Tarragona, que es va veure superat per Pajuelo per 3 a 2.

La tradició d’aquest torneig es remunta als anys 60 del segle passat. Una competició que gairebé sempre s’emmarca a les Festes Majors de la capital del Montsià, així ho va assegurar Vicent Ubeda.