TORTOSA

Jaume Bougaurout, nou entrenador i director tècnic del Cantaires


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

16/05/2018

Jaume Bougaurout serà el nou entrenador del Cantaires. Donarà relleu a Xose Leyenda, l’últim en dirigir la banqueta del primer equip de l’entitat. Claudio Prieto qui fins ara havia estat al capdavant de la Direcció Tècnica del Club deixa l’equip.

Claudio Prieto qui fins ara havia estat al capdavant de la direcció Tècnica dels Equips del Club Bàsquet Tortosa. Xose Leyenda, l’últim en dirigir el primer equip del club, no renovarà per a la temporada 2018-2019.

Jaume Bougaurout, és entrenador Superior per la Federació Espanyola de Bàsquet i amb possessió de la FIBA Coaching Certificate (FECC). Està especialitzat en la Formació de Jugadors de Base, i ha estat cap de centre del PDP per a la Federació Catalana de Bàsquet. En la seva trajectòria esportiva destaca per haver format part de l'staff tècnic del CB Tarragona, CB Valls i el CB Reus Ploms.

Les principals línies de treball de Jaume Bougaurout seran redefinir el model/identitat de club en l'àmbit esportiu. A més d'apostar per la formació d'entrenadors dotant-los d'eines, coneixement, i mecanismes per delegar i controlar.

Prieto, qui ha estat Director Tècnic i entrenador del primer equip del club durant darreres quatre temporades, ha fet possible que es consolidés el club amb 15 equips, 200 jugadors i jugadores, i un staff tècnic de vuit entrenadors i entrenadores. Com a entrenador ha portat al primer equip del Cantaires a disputar la Lliga EBA.

També hi haurà novetats pel que fa a les tasques de coordinació esportiva: Ruben Mascarell rellevarà a l'actual coordinador, Ivan Pitarch, que per motius professionals també ha de deixar les seves responsabilitats com a coordinador esportiu del club.

Mascarell s'està formant al club com a entrenador dels equips de formació i també ha estat jugador dels equips de base del club, jugant en l'actualitat en el Sènior B.

La planificació de la temporada 2018-2019 començarà durant aquest mes de maig, i juny.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>