AMPOSTA

Iñaki Martínez s’endú la victòria del X Trofeu Ciutat Amposta de Ciclisme


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | AMPOSTA

28/05/2019

Com ja és tradicional, la capital del Montsià va acollir per desè any consecutiu el Trofeu Ciutat Amposta de Ciclisme, una prova organitzada pel Club Joves Ciclistes d'Amposta. Els 138 participants de la sènior xallenge catalana van pedalejar un total de 80 km per un circuit envoltat dels encants i les característiques del Delta de l'Ebre.

A banda de passar-ho bé practicant l'esport que més els agrada, la cursa tenia com a finalitat aconseguir puntuar per proclamar-se el campió de Catalunya de la categoria màster 30 i al mateix temps puntar també pel rànquing de la RFEC.

Aquesta fita és una de les més consolidades a les Terres de l'Ebre i molts corredors de Catalunya es van desplaçar fins a Amposta per pedalejar, però també ho van fer ciclistes de l'Aragó i València.

En categoria masculina màster 30 el guanyador va ser Iñaki Martínez, del club Lizarran Reus, seguit de Gabriel Hernández (Team Manrubia) i Hèctor Abad (Lizarran Reus).



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>