ASCÓ

Important victòria de l’Ascó en la lluita per l’ascens


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | ASCÓ

09/04/2018

L'Ascó aconseguia una important victòria davant del Prat, rival directe en la lluita pel play off d'ascens a Segona B.

Els asconencs van fer una bona primera part, on firmaven el la victòria. Als primers minuts del partit, els locals van intentar sorprendre els riberencs, però l'Ascó començava a arribar a la porteria defensada per Sergio.

Al minut 19 un gran remat de Guiu encetava el marcador. Amb bones jugades, s'arribava al minut 23 on Cheikh marcava el 0-2. Només catorze minuts més tard, Peke arrodonia el bon joc i anotava el 0-3 que els deixaria respirar. Amb aquest resultat s'arribava al descans.

A la segona part, els locals sortien a marcar però els de Santi Castillejo es mostraren forts tancant bé els espais i posicionant-se amb ordre sobre el terreny de joc.

L'Ascó va dominar la primera part i els locals van ser més efectius a la segona. Els de Castillejo van saber mostrar la seva millor part, aconseguint ser més efectius dins l'àrea. Aquesta victòria els reforçarà la moral de cara a les pròximes confrontacions del calendari previst que serviran per concretar els equips que podran disputar el play off d'ascens.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>