SANT CARLES DE LA RÀPITA

Gran remuntada del Rapitenc durant la segona part

Natàlia Barraguer | SANT CARLES DE LA RÀPITA

14/05/2019

Emocionant partit el que es va disputar aquest dissabte entre el Futbol Sala Rapitenc i el Mora d'Ebre.

El matx va començar amb els dos equips lluitant sense donar cap pilota per perduda. Quan només s'havien disputat 3 minuts de joc Ciurana va encetar el marcador posant al Mora d'Ebre per davant. Aquest gol va deixar tocat a l'equip local i al mateix moment va esperonar als visitants, que només 2 minuts més tard van ampliar la diferència posant el 0 a 2 al lluminós. Tot i que els gols van caure com un gerro d'aigua freda pel Rapitenc la reacció de l'equip local va arribar al minut 6 amb un gol obra de Bullón. Amb el pas dels minuts el Mora d'Ebre es va mostrar superior fent-se amb el control de la pilota i practicant un futbol seriós. Va ser al minut 10 quan Ciurana marcava el seu segon gol del partit i el tercer del seu equip. Amb aquest 1 a 3 arribaven al descans.

A la segona part el Rapitenc va pujar la intensitat del seu joc i va posar setge a la porteria rival aconseguint anotar 4 gols en 11 minuts. Tot i que González va aconseguir retallar distàncies al minut 33 posant el 5 a 4, el Mora d'Ebre no va ser capaç de contrarestar la gran intensitat dels locals que seguien practicant un molt bon joc, gràcies al qual l'equip local va aconseguir marcar tres gols més que van fer que el partit acabes amb el 8 a 5 definitiu al marcador.

Amb aquest resultat el rapitenc puja a 9a posició amb 34 punts mentre que el Mora d'Ebre es manté 8è amb 36 punts.