AMPOSTA

Finalitza el Campionat de Catalunya de Motocròs intantil

Albert Pascual | AMPOSTA

11/11/2015

Amb molt bon sol va finalitzar diumenge al matí la Lliga Catalana de Motocròs infantil a Amposta. La prova més important de la temporada on van participar fins a 73 pilots al circuit Oriola Parc de la capital del Montsià.

Totes les categories excepte MX Sots 18 en quatre temps van comptar amb participació ebrenca.

Pel que fa a la classificació, Albert Girona va ser el pilot més ràpid e MX125 de dos temps en endur-se les dues mànigues de la jornada. Àlex Santín i Àlex Gamboa van completar el podi. Elisson Medeiros va guanyar les dues curses a la categoria MX125 en quatre temps quedant per davant de Marc Oliveras segon, i Aleix Canals, tercer.

En fèmines, Mariona Valero va guanyar la cursa, seguida de Maria Maseras i Judith Carbonell.

Després de quatre curses celebrades a Castellolí, Martorelles i Olvan, la d’Amposta tanca la temporada de motocròs amb una bona participació en totes les proves del campionat.