TERRES DE L'EBRE

Final de temporada a segona catalana

Albert Pascual | TERRES DE L'EBRE

30/05/2016

Dramàtic final de temporada per al Remolins-Bítem i el Jesús Catalonia. Els de Bítem van guanyar per 1 a 0 i provisionalment mantenen la categoria a l'espera de l'ascens del Tortosa a primera. En canvi, el Jesús Catalonia acaba la temporada amb el descens per compensació i l'any que ve jugarà a tercera.

Gandesa i Ulldecona s'enfrontaven al darrer partit de lliga. L'equip local no va tenir massa problemes en guanyar als falduts que van jugar amb un home menys des del minut 30' de la primera part. Dilla va marcar dos gols i d'aquesta manera, l'equip de la Terra Alta acaba en quarta posició empatat a 56 punts amb La Cava gràcies al gol average. Per la seva banda l'Ulldecona acaba en sisena posició amb 55 punts.

Finalment el Valls no podrà aspirar a jugar la promoció d'ascens tot i acabar empatat a punts amb el Tortosa, 72. La victòria per 1 gol a 4 contra l'Ampolla no va ser suficient, ja que les estadístiques donen la raó al Tortosa.

I amb bones sensacions acaba la temporada el Camarles després de guanyar per 2 a 0 al Torreforta. Samper al 73' i Paradas al 89' van anotar els dos gols camarlencs que finalitzen la temporada en setena posició amb 49 punts.