Albert Pascual | LA SÉNIA

24/10/2016

La Sénia 6 - 2 Flix
Després de la golejada soferta al camp del Roquetenc, la Sénia va refer-se i oferir un espectacle enfront un Flix en hores baixes.

L'equip local va sortir endollat al terreny de joc tot i que només es va veure un gol durant els primers 45 minuts de partit. Va ser Iván Capitán el que va obrir el marcador al 26'.

La segona part va ser un festival de gols per part de l'equip senienc. Gerard Estrella marcaria el segon al 49' i en el següent tram de partit seria Pol Rodríguez i David Callarisa els que ampliarien fins al 4 a 0.

Un gol de penal que marcava Jacob Papaseit obria el marcador per al Flix.

David Callarisa marcaria dos gols més signant un un hat trick i de nou per al Flix Papaseit al 87' tancaria el marcador de 6 a 2.