AMPOSTA

Exitosa setena edició de la Zarabasket Cup a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | AMPOSTA

03/04/2018

Els dies de Setmana Santa, a Amposta, es va celebrar la Zarabasket Cup, una trobada de clubs de diferents punts de l’estat Espanyol.

La Zarabasket Cup és una gran festa del bàsquet organitzada pel Club Bàsquet Amposta, amb equips en edats de formació, d’entre 10 i 15 anys.

L’organització del torneig va ser creada pensant en la formació però també en l’oci.

Tot un any de feina perquè els alevins, infantils i cadets de diferents clubs, puguin seguir aprenent bàsquet, coneguin altres jugadors, però també gaudeixin amb diferents activitats per la zona.

El torneig, fins ara disputat a Monzón (Osca), se celebra per primer cop a un altre lloc, Amposta.

El dijous i el divendres es van disputar els partits de classificacions de grups, dissabte va ser la fase d’encreuaments, i diumenge les finals.

A banda de les competicions, la trobada va comptar amb un Social Fan Zone, a l’exterior i obert a tot el públic, amb una cistella solidària, concursos d’habilitats, un photocall i un food truck.

Aquesta edició va comptar amb 40 equips inscrits de nou comunitats autònomes diferents, pertanyent a 18 clubs. Amb un total de 900 participants i acompanyants, es tancava la 7a edició de la Zarabasket Cup Ciutat d’Amposta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>