ALCANAR

Èxit d’organització i participació en l’APS Bahia Mar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | ALCANAR

14/05/2019

Un total de 73 parelles de les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat es van concentrar des del 6 fins al 12 de maig a les instal·lacions Bahia Mar d’Alcanar Platja per disputar-se en una nova edició del Torneig Audi Pàdel Series. Dividits en 1a, 2a, i 3a masculina, i 1a i 2a femenina, els participants van competir durant tota la setmana amb partides d’alt nivell per poder classificar-se per a la gran final.

Al llarg de la jornada de dissabte van tenir lloc les semifinals, on ja desenes d’espectadors es van concentrar a les instal·lacions Bahia Mar per presenciar partides tan disputades que, fins i tot, van arribar a durar més de dues hores. Va ser el diumenge a les 10 del matí quan es va donar el tret de sortida a l’esperada final.

La parella formada per Carles Monfort i Nacho Serena va proclamar-se guanyadora en la 1a categoria masculina. Pel que fa a la 1a categoria femenina, la victòria se la van endur Ester Puntes i Lydia Mestre.

En 2a categoria masculina Toni Calafat i Josep Subirats van quedar en primera posició. I en 2a femenina les guanyadores van ser Maite Múria i Tamara Garcia.

Amb l’habitual entrega de premis i el sorteig de dos dies i una nit al Tancat de Codorniu es posava punt final a aquesta nova edició de l’Audi Pàdel Series 2019.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>