Espectacle de futbol i gols a l'Aube

Albert Pascual | DELTEBRE

18/12/2017

Jesús i Maria 2 - 5 Ampolla

Intens partit el que es va veure aquest diumenge a la tarda a l'Aube de Jesús i Maria entre l'equip local i el líder, l'Ampolla.

El Jesús i Maria va sortir amb forces en un partit important, fins i tot amb la presència sobre el terreny de joc de jugadors tocats com Barakat, autor del primer gol del partit al minut 30. Un xut de falta molt perillós que va entrar directe a la porteria de Damià.

El partit semblava encarrilat però quatre minuts després Samuel Blanes empataria per a l'Ampolla, en un xut de falta que rebotava al travesser, no l'assegurava Navarro i arribava Samuel Blanes per fer l'empat.

Abans del descans encara hi hauria alguna oportunitat, especialment clara per al Jesús i Maria qui macaria el 2-1 en tornar del descans. Al minut 56, Antonio Domingo rebia de cap una pilota de corner que anava directa al fons de la porteria de l'Ampolla.

De nou, ràpida reacció visitant que aprofitaria el desconcert de la defensa i del porter mal situat per empatar de nou mitjançant Marc Perelló.

Però el gran protagonista del partit va acabar sent David Gallego. L'Ampolla donava la volta i Gallego feia un hat trick, primer amb una jugada combinada amb Regolf al 74.

Al minut 85 una contra espectacular fruit d'una passada en molt llarga d'Òscar Rodríguez que la rep Gallego per fer el 2 a 4.

Finalment, ja al minut 89, és el mateix jugador qui en dos temps sentencia el partit.

Al final, tres punts per a l'Ampolla en un encontre on el Jesús i Maria també ho mereixia. Amb victòria de l'Ampolla per 2-5 i 43 punts, el líder de la Tercera Catalana només haurà d'anar amb compte amb l'Atlètics Móra la Nova que el segueix de prop, a un punt, després de golejar al Pinell per 8-0.