TORTOSA

En lloc de promoció

Albert Pascual | TORTOSA

23/05/2016

Partit amb gols entre el Tortosa i el Gandesa, el darrer de la temporada al Josep Otero de la capital del Baix Ebre. Els locals lluitaven per aconseguir la segona posició que els permetrà promocionar a primera catalana. El resultat d'empat a tres i el gol average contra el Valls els situa a un partit per acabar el campionat, en segona posició.

El Tortosa començava amb força i ja al minut 3', David Gallego avançava al conjunt de Manuel Escandell.

Al cap de vint minuts, Albert Arnau ampliava amb el 2 a 0 en un partit que el conjunt blanc i roig pareixia tenir de cara però el Gandesa va reaccionar i al minut 25' escurçava Enric Ubalde amb el 2 a 1.

No tornarien els gols fins a la segona part. Arturo Morales al 52' marcava el tercer gol del Tortosa i a partir d'aquí el domini seria per al Gandesa. Javier Dilla al 63' i Pol Bladé al 78' igualarien el resultat a l'empat a tres final.