JESÚS I MARIA

Empat amb regust de victòria

Albert Pascual | JESÚS I MARIA

11/11/2015

El lideratge de la primera catalana per al Jesús i Maria haurà d’esperar després de deixar escapar la victòria enfront del Terrassa 1906.

El primer gol del partit va ser prou matiner, al minut 4 quan Ike aconsegueix rematar des de la frontal de l’àrea una pilota a l’esquadra del conjunt visitant. El segon gol arribaria al quart d’hora moment en què de nou Ike fa una centrada que toca de cap Herrero per enviar el baló al fons de la porteria del Terrassa.

Pareixia tot controlat però a la segona part el conjunt egarenc va anar guanyant terreny de joc i finalment una errada a la defensa del Jesús i Maria permetria a Claudio marcar el 2 a 1. L’empat a dos finals seria al minut 85 després d’una sortida en fals del porter Ródenas que aprofitaria Néstor per marcar el gol de l’empat.