JESÚS I MARIA

Empat a l’Aube

Albert Pascual | JESÚS I MARIA

30/11/2015

Molts entrebancs al partit d’aquest cap de setmana jugat a l’Aube entre el Jesús i Maria i el Balaguer.

L’equip local va dominar a la primera meitat de l’encontre. Passats els trenta minuts inicials Taranilla passa la pilota a Jusi avançant la defensa balaguerina i marca l’1 a 0. Els homes d’Ángel Garcia amb tot, tingueren algunes oportunitats més per ampliar el marcador abans d’arribar al temps de descans.

A la segona part, el partit va ser molt més igualat i en un córner, Yeray marca de cap el gol de l’empat.

A cinc minuts pel xiulet final, el Jesús i Maria reclama penal sobre Borrull que no xiula l’àrbitre.

El partit va acabar amb 10 jugadors per cada equip després d’una dura falta del Balaguer i la posterior tangana. Iván, del Balaguer va emportar-se roja directa i Mauri amb la segona groga també acaba expulsat.