TORTOSA

Embarguen els comptes del Club Deportiu Tortosa per la demanda d'un despatx d'advocats


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

28/02/2019

La directiva del CD Tortosa ha lamentat l'embargament dels comptes bancaris de l'entitat per valor de 6.096,48 euros, com a conseqüència de la demanda presentada al jutjat per part del despatx Jornet Advocats, en qualitat de creditors de l'entitat. Segons fonts del club, seria per serveis prestats com a mínim fins a les juntes dels expresidents Vicent Lluesma (2002 – 2007) o Santi Pelejà (2007 – 2013).

El club ha manifestat en un comunicat que sempre ha estat conscient del deute, i asseguren que les juntes anteriors a l'actual havien rebaixat la quantitat a deure en la mesura de les seues possibilitats. De fet, la junta va informar l'assemblea de socis del passat mes de maig de l'existència del deute, i de la seua voluntat de liquidar-lo el més aviat possible.

El passat 21 de gener el club va rebre la notificació del Jutjat d'Instrucció número 5 de Tortosa, de la petició d'embargament dels béns del club, tot i que des de l'entitat afirmen que cap dels membres del despatx s'havien dirigit prèviament a la Junta per parlar i buscar solucions al problema.

Des del CD Tortosa asseguren que va reunir-se el 30 de gener amb Jornet Advocats arribant a un acord de paraula per pagar el deute a canvi de retirar la demanda. Des del club manifesten que se senten tractats "com a delinqüents que poden escapar de la justícia" amb els comptes embargats des del passat 18 de febrer.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>