Els àrbitres sentencien la derrota del Cantaires

Albert Pascual | TORTOSA

23/01/2018

CB Cantaires 70 - 79 Vive-El Masnou

Derrota amb regust d'injustícia del Bàsquet Cantaires de Tortosa en el segon partit consecutiu a Ferreries. Enfront del líder de la categoria, Vive el Masnou, i la dupla arbitral que va ajudar a transformar un partit que podia haver estat guanyat per l'equip tortosí, en una nova desfeta.

Amb millores evidents a la defensa, el Cantaires s'imposava al primer quart per 28 a 23. Domini clar del baló i encert anotador que els posava cinc amunt, una distància que el Masnou retallava al segon quart guanyant de set, 15-22 i anant al descans amb una diferència de dos punts, 43-45.

Durant la segona meitat del partit, situació d'igualtat màxima sobre la pista de Ferreries que es reflectia en l'empat a 58 abans d'encarar uns polèmics 10 minuts finals, i és que els àrbitres van acabar sent els protagonistes per a desesperació del públic i la banqueta local, influint amb les seues decisions en un marcador final que remuntava el Masnou a partir d'un 65-63 en contra, per tancar-lo 70 a 79.

McDonell amb 19 i Sandy Junior amb 14 punts, van ser els màxims anotadors tortosins que hauran de mantenir la moral ben alta per rebre a un altre dels rivals complicats de la categoria, el Mataró Parc Boet, primer equip que van véncer a la primera volta i que ara visita Ferreries. Serà diumenge 28 de gener a partir de les 19 hores.