VINARÒS

Els Vinataus ja són finalistes

Clara Seguí | VINARÒS

27/03/2018

El partit va començar amb un Barbarians que intentava obrir la pilota, i un Castelló contestant amb els seus davanters, buscant dificultar la sortida clara de la pilota de l'equip local.

Cada equip jugava les seves cartes, i va ser el Castelló en un atac amb els davanters, que malgrat l'esforç per placar i impedir l'avanç de l'equip local, va tenir el seu fruit en el minut 18 posant les coses 0-7. Però el Barbarians, tot i que encara no havia assajat, executava a la perfecció, allunyant el perill de la seva zona d'assaig mitjançant l'ús del peu i després obrint la pilota. Després d'obrir a Pau que buscava el desequilibri amb velocitat i superant a la seva marca va aconseguir donar suport al primer assaig del Vinataus al minut 25.

El Barbarians seguia mostrant-se més perillós que el seu rival quan disposava de pilotes per jugar amb les mans i va seguir forçant la defensa del Castelló, però aquesta vegada va ser Canalda qui va aconseguir assajar a pura potència i tancar en avantatge la primera part amb un 12 - 7.

A la segona part es va seguir la mateixa dinàmica, un Castelló que atacava amb els seus davanters i un Barbarians que jugava amb les mans amb cada pilota que els donaven els de Castelló.

Va ser novament Canalda, qui va tornar a desequilibrar interceptant un rebuig amb el peu al minut 54, que va marcar el camí per obrir la diferència en el marcador. Un altre assaig de Dani jugant amb les mans, al 67 i, Pau novament al 71, com a resultat d'una contra amb una molt bona pressió de Kevin, qui van sentenciar el partit.

La diferència era inabastable per al Castelló, 31 – 7, era un resultat just amb el domini que es veia al camp. Un assaig del visitant al final del partit només va servir per sentenciar el resultat final de 31-12.

El Barbarians Vinataus jugarà la seva primera final contra l’Inter d’alzira, per ascendir a la 2a Territorial de la Comunitat Valenciana.