VALL-DE-ROURES

El voleibol agafa força al Matarranya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



NORD | VALL-DE-ROURES

19/12/2017

El voleibol agafa força al Matarranya. Enguany, gràcies a l'augment en el nombre d'inscrites a aquest esport, s'han hagut de fer dos equips d'infantil, a més del cadet i el juvenil que es mantenen. Des que es va començar a practicar aquest esport a la comarca cada any s'han anat sumant més xiquetes fins a arribar, actualment, a més de 30 jugadores que competeixen en la lliga escolar d'Alcanyís.

La llavor que va sembrar fa poquets anys l'equip del Volei Matarranya sembla que ha arrelat amb força, i és que enguany compta ja amb més de 30 jugadores repartides en 4 equips: dos infantils, un cadet i un juvenil. Des de la formació estan molt contents de la implantació que està tenint aquest esport, sobretot entre les xiques de la comarca.

Al pavelló de Vall-de-roures es juguen diverses jornades de la primera fase de la zona d'Alcanyís. S'han jugat pocs partits, i és difícil especular resultats, però des del Volei Matarranya esperen millorar respecte a l'any passat.

Bona salut per al voleibol al Matarranya, amb noves incorporacions i amb membres veterans que continuen apostant per aquest joc i amplien camí com a entrenadors o arbitres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>