TORTOSA

El sènior masculí aconsegueix l’ascens a segona catalana


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

27/03/2018

CE Tortosa 38 - Torró d’Agramunt CHA 23

El sènior masculí del Club Esportiu Tortosa necessitava tant sol un empat per ser matemàticament equip de 2ª Catalana, i aconseguir el desitjat ascens. Amb la motivació d’aquest premi i l’empenta de tot el públic present al pavelló no només van guanyar el partit sinó que ho van fer d’una manera contundent.

Durant els primers minuts, el partit estava força igualat. Però després d’una sèrie de recuperacions defensives, i sortides al contraatac, els tortosins es van començar a desenganxar al marcador, i a soltar-se amb el seu joc habitual. Poc a poc, van anar eixamplant la distància al marcador fins als 9 gols al descans. Aquesta diferència podia semblar ja definitiva però els ebrencs no volien donar res per fet encara.

Durant els primers 15’ de la segona part, els sèniors es van mantenir entre els 9 i 11 gols per sobre sense deixar en cap moment que els visitants poguessin entrar al partit. Amb una empenta final, els del Centre d’Esports van tornar a posar una marxa més i van distanciar-se fins al 15 gols de diferència finals.

Amb el xiulet final de l’àrbitre van poder per fi celebrar l’anhelat ascens.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>