SANT CARLES DE LA RÀPITA

El Triatló Doble Olímpic Terres de l’Ebre ja té guanyadors

Natàlia Barraguer | SANT CARLES DE LA RÀPITA

02/04/2019

Vora 200 triatletes van participar en la novena edició del Triatló Doble Olímpic Terres de l’Ebre disputat a Sant Carles de la Ràpita. Aquesta dura prova, puntuable per la Copa Catalunya, està formada per una primera fase en la que els participants tenen que nedar 3000 metres, per passar a recorrer 90 km en bicileta i finalitzar amb 20 km de cursa a peu.Alguns dels participants és van veure obligats a abandonar degut a la dificultat de la prova.

La fita, organitzada per l'Ajuntament i el Club d'Atletisme Terres de l’Ebre, va aplegar a participants provinents de Catalunya i de la resta de l’Estat. I es que aquest event esportiu no només fomenta un estil de vida saludable, sinó que també contribueix amb un important impacte econòmic pel comerç local.

El primer en entrar per la línia de meta va ser Santiago Martínez. Pel que fa a la categoria femenina Ivet Farriols va proclamar-se la guanyadora. E club el CE Rayoteam també va ser el guanyador en la competició per clubs.