DELTEBRE

El Tortosa goleja i jugarà la promoció d'ascens

Albert Pascual | DELTEBRE

30/05/2016

Havia de guanyar sí o sí, i ho va fer amb solvència enfront de la Cava, equip que tot i intentar-ho no va poder fer res davant l'equip blanc-i-roig que va demostrar perquè vol jugar a primera.

L'equip visitant va jugar amb intensitat des del primer minut de partit i ja d'entrada demostrava les intencions d'anar a guanyar el partit.

Chillón al minut 9' inaugurava el marcador a partir d'un córner i amplia al minut 23' quan rep una centrada al punt de penal d'Arnau per rematar i marcar el segon del Tortosa.

Al minut 31' el jugador cavero Sergi Grau perd la pilota al rogle central i Albert Arnau tot sol és l'encarregat de córrer fins a la porteria local per marcar el tercer.

L'únic gol de la Cava vindria al minut 38' en una jugada de falta des de quasi la frontal de l'àrea que Ferran Roig transformaria.

Però la primera part encara tindria temps de veure el segon gol d'Arnau i l'1 a 4 per al Tortosa gràcies a aquesta espectacular vaselina. Amb aquest resultat tots dos equips marxarien al vestuari.

La segona part seria molt tranquil·la per al Tortosa que va tenir algunes ocasions però va ser la Cava qui ho va intentar tot i no tenir la força necessària per superar la defensa tortosina.

Finalment Quintana al minut 86' marca el cinquè gol per a l'equip blanc-i-roig.