TORTOSA

El Tortosa empata a 3 amb el Bellvitge


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

09/04/2018

Empat a 3 per al Tortosa davant el Bellvitge. Amb la permanència pràcticament impossible, el CD Tortosa es va desplaçar ahir a l'Hospitalet de Llobregat per visitar la Unificación Bellvitge, equip que també es troba en la lluita per evitar el descens.

Després d'uns primers minuts prometedors, els locals van anotar 2 gols en 2 minuts, de la mà de Roberto (minut 21) i Danlo Gabriel (minut 22) que posaven difícil el partit. Però abans del descans, un xut del Tortosí Ventura, i un autogol local, van permetre empatar al Tortosa, i donar esperances en la victòria.

A la represa, el Bellvitge es va avançar de nou, i al minut 51 marcava Gerard Llobet, fet que complicava les coses als blanc i rojos. A 11 minuts del final, el juvenil Elyass, del Tortosa, va anotar el 3 a 3 definitiu, i Puig va tenir un pal en l'últim minut.

Amb aquest resultat el CD Tortosa continua a la cua de la classificació amb 18 punts. El pròxim partit jugarà a casa i es veurà amb el Vilaseca, equip que es juga la permanència.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>