El Tortosa-Ebre de futbol femení acaba amb la bona ratxa

Albert Pascual | TORTOSA

13/03/2017

Femení Tortosa-Ebre 1 - 2 Sant Pere Pescador
El Tortosa-Ebre de futbol femení ha perdut aquesta setmana per 1 a 2 contra el Sant Pere Pescador i trenca una sèrie de quatre victòries seguides per a seguir en posicions segures.

Les gironines sortiren al terreny de joc controlant la pilota, però van ser les tortosines les que van fer el primer gol al quart d'hora una jugada que transformava Alba Vilas.

El bon joc visitant va fer que cinc minuts després empatés Cristina Pont.

Amb aquest marcador igualat s'arribava al descans i ja a la segona part el domini local va ser la tònica predominant al Josep Otero.

El partit també va estar marcat per les contínues interrupcions. Fregant el temps de descompte, jugada per a la polèmica del Sant Pere Pescador en un córner que acaba en gol i les tortosines demanen falta a la portera. Amb l'1-2 de Paula Denis, el Sant Pere Pescador torna a Girona amb els tres punts i la tranquil·litat de la quarta posició. En canvi les xiques del Tortosa-Ebre són tretzenes amb 21 punts.