ASCÓ

El Perelló s'emporta el derbi ebrenc a Lliga Catalana d'handbol

Albert Pascual | ASCÓ

17/10/2017

A Lliga Catalana d'handbol, derbi ebrenc entre l'Ascó i el Perelló en un partit d'infart que van acabar guanyant les del Baix Ebre per un únic gol de diferència, 23-24.

Les perellonenques van anar per davant durant la primera part fins als últims compassos, quan les asconenques van reaccionar i van acabar guanyant just abans del descans amb un parcial de 10-9.

A la segona part continuava l'atac intens de les asconenques, aconseguint una diferència de fins a quatre gols, però les d'Aleksandar Jovic van saber reaccionar i remuntar durant el segon temps gràcies a l'encert en tirs a porta.

Un partit que per a les del Perelló serveix de revulsiu després de la derrota contra el Castelldefels per un clar 19-27. El partit que jugava l'Ascó a la pista del Vilamajor es va haver d'ajornar un altre cop.

Qui sí que va poder jugar el passat 12 d'octubre, festiu, va ser l'equip cadet femení de l'Ascó que juga a la Lliga Catalana. S'enfrontava a l'Associació Lleidatana que va acabar guanyant el partit per 25-30. Després de tres jornades, l'equip femení cadet de l'Ascó encara no ha puntuat.