JESÚS

El Jesús Catalonia s'imposa en un duel emocionat

Natàlia Barraguer | JESÚS

18/03/2019

Dissabte es va disputar un duel molt emocionant entre el Jesús Catalonia i l'Olímpic Mora d'Ebre. Els dos equips s'enfrontaven en un partit on es posava en joc la setena plaça de la classificació. Finalment van ser els de Jesús els que van aconseguir sumar els tres punts de la victòria.

El partit va ser molt més igualat del que reflectia el marcador final. L'enfrontament va començar amb igualtat sobre el terreny de joc. Un joc anivellat, amb possessió de pilota repartida i amb poques ocasions de gol. De fet, la primera ocasió del Jesús Catalonia, que va arribar al minut 24, va ser l'únic gol de la primera part. Va ser David Cosido el que va encertar el xut a la porteria rival.

La igualtat també va ser la nota predominant de la segona part i, com sol ser habitual en aquests partits, són els detalls els que marquen la diferència. Aquesta va arribar al minut 59, una gran errada del porter visitant que va aprofitar el jesusenc Aleix Robert i va fer possible que els locals pugessin el segons gol al marcador.

Els visitants també tenien les seves opcions de tornar a entrar al partit amb un gol, però els hi va faltar l'encert final. Als deu minuts del final, Marc Prades va anotar l'últim gol que posava el 3 a 0 final al marcador.

Amb aquest resultat el Jesús Catalonia treu la setena posició a l'Olímpic Mora d'Ebrem que baixa una posició i es queda vuitè a la classificació.