L'ALDEA

El Faraón l'Aldea suma el segon empat

Albert Pascual | L'ALDEA

11/10/2016

Segon empat consecutiu del Futbol Sala Faraón l'Aldea, que aquest cap de setmana jugava a casa contra el Molins de Rei.

Un bon inici dels aldeans permetia posar-se 3 a 1 per davant al marcador amb gols de Jaume Cuella, Kiko Pozo i Jordi Ortiga. Però dues errades en la sortida de pressió permetien a l'equip visitant marcar dos gols per empatar a tres abans d'arribar al descans.

Durant la segona meitat, el Molins de Rei es va posar per davant 3 a 5 amb dos gols als minuts 23 i 28, però l'equip aldeà va saber reaccionar i de nou Kiko Pozo i Jaume Cuella van tornar a marcar aconseguint empatar el partit a cinc.

El proper cap de setmana els Aldeans viatjaran fins a Andorra on jugaran contra el Sant Julià de Lòria, equip que encara no ha guanyat cap partit.