El Cata jugarà la promoció d'ascens

Albert Pascual | JESÚS

28/05/2017

Jesús Catalònia 1 - 0 El Perelló
El Jesús Catalònia només depenia d'ell mateix per assegurar la segona plaça que dóna accés a la promoció d'ascens a Segona. Una darrera jornada on s'havia de guanyar sí o sí després de la victòria de l'únic rival directe, l'Ampolla, que golejava al Sant Jaume d'Enveja per 2 a 7.

De fet, guanyaven els cinc primers classificats, el líder la Sénia per 1-2 al Pinell, també el Remolins-Bítem, ja despenjat, però que golejava 7-1 al Roquetenc, i l'Aldeana, que fins fa poques jornades lluitava per l'ascens, no tenia problemes per guanyar a casa 2-0 al Jesús i Maria B.

El partit del Jesús Catalònia amb el Perelló seria un patiment de principi a fi, amb l'equip de la mel que no volia posar-li les coses fàcils als locals fent un bon joc i amb opcions de marcar.

Finalment un solitari gol de Javi Asín al minut 78 donaria els tres punts als locals que encara patirien durant els últims 10 minuts per l'empenta perellonenca que es veia malbaratada per Carlos, el porter local.

Al final, celebració a la Santa Creu, potser amb massa excés per part d'alguns jugadors... per la fita assolida: accedir a la promoció d'ascens que es jugaran amb el Falset.