TORTOSA

El Cantaires triomfa a la pista més complicada


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

03/10/2017

Mataró Parc Boet 79 - 93 CB Cantaires

El passat 30 de setembre, els Cantaires de Tortosa van visitar la pista d'un equip que es mantenia imbatut des de feia més d'una temporada, amb jugadors de molta qualitat i fins i tot, amb experiència en competicions LEB.

És per això que, a priori, El Mataró Parc Boet semblava un rival molt complicat per a un equip nou a la categoria, però el Cantaires no els va donar oportunitat en cap dels quatre parcials, mostrant regularitat i minimitzant les errades comeses en l'anterior partit.

L'aportació de tot l'equip en les situacions defensives, els minuts de qualitat en les rotacions, la sensatesa en la presa de decisions, i un correcte i acceptable tir exterior, van ser vitals per a l'equip visitant.

La qualitat dels jugadors locals, amb un estel·lar Drakenford amb 44 de valoració i un 4/12 en triples per a Rubio, va mantenir l'esperança del campió de la temporada passada de la Copa Catalunya.

Per al Cantaires de Tortosa és d'importància la primera victòria en un dels domicilis que solen ser impossibles de batre. Cal destacar el treball col·lectiu que l'equip va aportar, mostrant caràcter, unitat i regularitat durant tot el partit.

La nota negativa la van donar les molèsties de David King a l'esquena que va descansar per evitar mals majors.

El proper cap de setmana Les Vinyes del Convent CB Cantaires Tortosa volarà per visitar al Club Bàsquet Menorca, amb la possibilitat de demostrar una línea de treball ascendent.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>