TORTOSA

El Cantaires fitxa un entrenador letó i un pivot serbi


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

11/07/2018

El Club Bàsquet Cantaires Tortosa ha fet oficial el fitxatge de l'entrenador letó Edgards Jauzems (Letonia, 1994), i la del pivot Serbi Djordje Stankovic (Belgrad, 1995 2,05 mtrs). Ambdós formaran part del primer equip per a la temporada 2018-2019.

Edgars arriba al Cantaires per formar part del cos tècnic del club, i Serbi ajudarà a l'equip en el joc interior ofensiu i defensiu.

Jaumzems és Tècnic Esportiu Superior de Bàsquet, i s'ha especialitzat amb el desenvolupament de tècnica individual i alt rendiment esportiu (PDC Coaches Latvia). Compta amb una dilatada experiència com a entrenador d'equips de base i formació espanyols en els darrers 5 anys.

D'altra banda, el jove jugador de Belgrad va formar part de l'equip de base de l'Estrella Roja de la capital de Sèrbia i va jugar durant dues temporades al BC Svitavy de la NBL Checa.

Stankovic es caracteritza per ser un bon passador, defensor i imparable en situacions de pick and roll. El seu tir exterior també li permetrà jugar en posicions d'Ala-Pivot.

Amb aquestes dues incorporacions es pot dir que el CB Cantaires ja comença a tenir cos, i s'espera una nova temporada plena d'èxits esportius.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>