El Cantaires acaba el primer any a Copa en sisena posició

Albert Pascual | TORTOSA

02/05/2017

CB Cantaires 65 - 76 CB Alpicat
El Club Bàsquet Cantaires acomiadava la primera temporada a Copa Catalana amb una derrota contra l'Alpicat. Tots dos equips van plantejar un partit amb més rotacions i donant més minuts a altres jugadors a banda dels habituals.

El primer parcial va acabar molt ajustat a favor dels tortosins que guanyaven de tres, 17-14 a l'equip lleidatà que s'imposava al segon quart per 22-27. Així les coses s'arribava al descans amb un marcador molt ajustat a favor de l'Alpicat 39-41.

El tercer període va ser de 14 iguals en un partit molt travat que es va acabar decidint al final on el Cantaires va fluixejar i l'Aplicat ho va aprofitar per guanyar clarament amb un resultat final de 65 a 76.

La temporada s'acaba per al Cantaires en una meritòria sisena posició fruit de 15 victòries i 11 derrotes, però sent l'equip més anotador del campionat.