ROQUETES

Doble victòria sobre el volei Vilafranca

Albert Pascual | ROQUETES

16/02/2016

Bona jornada per als diferents equips del Club Volei Roquetes Els dos equips sènior, masculí i femení han aconseguit guanyar els seus partits.

L’equip masculí s’enfrontava al Club Volei Vilafranca, un partit molt assequible per als roquetencs on no van tenir massa complicació per poder imposar-se amb un còmode 3 a 0 amb parcials (25-19, 25-18, 22-22).

Amb aquest resultat, el Roquetes ocupa la cinquena posició de la primera catalana amb 34 punts.

Per la seva banda, l’equip sènior femení va haver de suar una mica més. Guanyant el partit per 2 a 0, les vilafranquines van remuntar i aconseguir empatar el partit a 2. La victòria es va haver de decidir al cinquè set que les roquetenques no van deixar escapar bloquejant qualsevol atac contrari. Al final victòria per 3 a 2 amb parcials (25-22, 25-20, 20-25, 19-25 i 15-7).

El juvenil i cadet va rebre al Balàfia de Lleida. La gran superioritat dels lleidatans no va deixar opció a guanyar cap set als juvenils que van perdre per un contundent 0 a 3. En canvi l’equip cadet va protagonitzar un partit molt emocionant que es va acabar decidint al cinquè set.