TORTOSA

Derrota del Cantaires en un partit vital


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | TORTOSA

12/03/2019

Aquest diumenge el Cantaires va jugar contra el Sitges, un partit vital per la lluita pel play-off de descens.

El primer quart es va iniciar amb uns tortosins poc concentrats en defensa i sense encert en atac. Aquest fet va propiciar un parcial de 0-10 a favor dels sitgetans. Però minuts més tard el Cantaires es va refer del seu inici dubitatiu i va acabar el primer temps amb un ajustat 15 a 16.

Al segon quart va ser dominat pels del Baix Ebre, on van estar molt sòlids en defensa i controlant un atac més encertat. El temps de descans va arribar amb un marcador favorable de 34 a 28.

En el tercer quart el Sitges va imposar el seu domini de joc, sent molt sòlids en defensa i castigant amb segones opcions des del rebot ofensiu.

L'últim quart va començar amb un triple local que posava el marcador a 56-58. Posteriorment, però, els visitants van trencar definitivament el partit amb 3 triples i dos tirs lliures, que van sumar una diferència insalvable de 13 punts en el marcador a favor dels sitgetans. El xiulet final va arribar quan el lluminós marcava la victòria del Sitges per 70 a 80.

Amb aquesta derrota el CB Cantaires segueix en la penúltima posició amb 5 victòries i 14 derrotes, mentre que el CB Sitges ocupa la sisena posició amb 11 victòries per 8 derrotes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>