AMPOSTA

Derrota de l'Amposta en l'últim minut del partit


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | AMPOSTA

02/04/2019

CH Amposta 27 - 28 Puchi

Emocionant partit el que es va viure al Pavelló Municipal d'Amposta entre les ampostines i el Puchi. Un gol de la capitana del conjunt eivissenc, quan faltava un minut i mig per acabar l'enfrontament, els va donar la victòria en un intens i disputat partit. Tot i que l'Amposta va jugar ferma en defensa i clares en atac, el Puchi, amb tan sols nou jugadores disponibles, es va mantenir sempre viu en la trobada.

L'enfrontament va ser molt igualat, amb els dos equips lluitant per cada pilota i on els atacs es van imposar a les defenses. Després d'un primer acte que va acabar amb empat a 15 en el marcador. La segona part va començar molt parell i emocionant. Gràcies a l'encert de les jugadores locals, Georgina Vila i Gemma Gálvez, l'Amposta es va adelantar de tres en el marcador que reflectia un 21-18 a l'equador de la segona part. Però el factor decisiu del matx va ser la jugadora del conjunt eivissenc Judit Tortajada, que va anotar 9 gols i es va posar l'equip a l'esquena quan més ho necessitava. Finalment, a menys de dos minuts del final del partit, la jugadora del Puchi, Ana Boned, va anotar el gol de la victòria que posava el 27 a 28 final favorable a l'equip de ses illes.

L'Amposta "Lagrama" es desplaça la setmana vinent a Mislata, en la 26 i última jornada del campionat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>